NEWSNET

Economice

Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea a două parcuri de retail construite de Scallier

Primul parc de retail construit de Scallier pe plan local a fost deschis luna trecută la Roșiorii de Vede, iar un al doilea, la Focșani, urmează să fie deschis luna viitoare.

Până la sfârșitul anului viitor, Scallier își propune să deschidă în România alte parcuri de retail cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 mp. Investiția într-un parc de retail marca Funshop variază între cinci și 10 milioane de euro.

Echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din cadrul proiectelor, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services. Compania administrează un portofoliu de proprietăți de 488.000 mp de spații de birouri, retail și logistice, atât în București, cât și în orașe principale din țară.

Scallier administrează proprietăți comerciale din 2011. Valoarea proprietăților administrare se ridică la circa 120 de milioane de euro.

The post Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea a două parcuri de retail construite de Scallier appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code