Economice

Dan Drăgan a fost demis din funcția de secretar de stat la Ministerul Energiei. În locul lui a fost numit George Lazăr, președintele PNL Neamț

Deciziile au fost publicate azi în Monitorul Oficial.

George Lazăr este președintele PNL Neamț. ”Funcția de ministru secretar de stat este extrem de importantă, care mă responsabilizează, mai ales în acest context european și mondial, cu fluctuații pe piața de energie, cu conflictul armat de la granița României, cu o predictibilitate pusă sub semnul întrebării. Este o perioadă complicată, cu multe incertitudini, dar accept toate provocările și responsabilitățile. Vreau să fiți siguri că voi fi un partener real și corect  al tuturor celor care au probleme, iar rezolvarea acestora stă, în primul rând, în dialog. Pentru a rezolva probleme trebuie, întâi de toate să le identificăm, apoi să căutăm soluții. Iar eu sunt sigur că soluții există”, a spus Lazăr, citat de presa locală.

Dan Drăgan se ocupa de unul dintre cele mai importante instrumente de finanțare a sectorului energetic, respectiv Fondul de Modernizare, cu o capacitate de finanțare de circa 15 miliarde de euro.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code