NEWSNET

Economice

Dezvoltatorul de jocuri video Funcom, cunoscut pentru jocul Dune, deschide un nou studio în București

Studioul va fi condus de către Ionuț Codreanu, care are o experienţă de peste 17 ani în companii precum Vivendi, Bandai Namco și Ubisoft.

„Avem planuri ambițioase pentru studioul din București”, spune acesta. „Acesta este unul dintre motivele pentru care am fost atras de oportunitate, pe lângă mediul agil, multiculturalitate și abordarea «flat structure». Am găsit aici o comunitate de oameni deschiși și pasionați de ceea ce fac. Este un mediu dinamic, în care experimentăm, învățăm și devenim mai buni în fiecare zi.” 

Prioritatea lui Codreanu este să găsească oamenii potriviți pentru a pune bazele studioului din București. „Primii colegi sunt deja aici și am pornit activitatea. Căutăm în continuare oameni talentați alături de care să ne atingem obiectivele noastre foarte ambițioase. Vrem să construim un departament de testare care va lucra alături de echipele de producție pentru a ne asigura că livrăm jocuri la cel mai înalt standard de calitate. În același timp, punem bazele unei echipe de automatizări care va eficientiza modul în care dezvoltăm și testăm jocurile. Pentru a ajunge acolo, ne dorim să aducem oameni experimentați, dornici să-și dezvolte noi abilități și să lucreze cu cele mai noi tehnologii”. 

Studioul din București va fi implicat în dezvoltarea unor proiecte precum Dune, Conan Exiles și nu numai.

Funcom este cunoscut pentru jocuri precum Anarchy Online, Age of Conan și The Secret World. Noii angajați din București vor lucra pe brand-uri mari precum Conan și Dune. „Dune este cel mai ambițios proiect al nostru de până acum. Frank Herbert a creat un univers emblematic și suntem încântați că avem șansa să îl recreăm în jocul nostru”, spune Ionuț. 

Sediul Funcom este situat în centrul Bucureștiului. „Când am deschis studioul am căutat o locație care să exprime valorile companiei noastre – creativitate, agilitate, dinamism. Le-am găsit pe toate în noul nostru sediu, situat aproape de Piața Victoriei, unde îi așteptăm pe viitorii noștri colegi. Ne concentrăm pe crearea unui spațiu care să încurajeze colaborarea și creativitatea, un loc în care angajații să se simtă bine și să socializeze. La sfârșitul zilei, nu e vorba doar despre munca în sine, ci și despre atmosfera și calitatea timpului petrecut împreună”.

 

The post Dezvoltatorul de jocuri video Funcom, cunoscut pentru jocul Dune, deschide un nou studio în București appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code