NEWSNET

Economice

Dezvoltatorul Speedwell majorează împrumutul de la Garanti BBVA pentru prima fază din proiectul rezidențial The Ivy la 15 milioane de euro

Speedwell a semnat un nou acord de finanțare cu Garanti BBVA pentru construcția proiectului rezidențial The Ivy, iar valoarea totală împrumutată ajunge la 15 milioane de euro

Banii vor fi folosiți pentru construcția celei de-a doua clădiri din prima fază a proiectului care va avea la finalizare 800 de apartamente în 10 clădiri cu regim de înălțime P+6.  Ansamblul este construit în patru faze, iar în prezent, se lucrează la primele două clădiri din faza 1. În apropierea proiectului rezidențial, Speedwell a finalizat recent o clădirea de birouri MIRO.

„Am apreciat întotdeauna sprijinul acordat de partenerii noștri și suntem recunoscători pentru colaborările solide pe care le avem. La fel este și parteneriatul cu Garanti BBVA. Suntem încântați să anunțăm semnarea unui amendament la acordul inițial de finanțare, pentru a majora valoarea împrumutului la 15 milioane de euro, suma fiind destinată construirii celor două clădiri care fac parte din Faza 1 THE IVY”, spune Didier Balcaen, CEO și cofondator Speedwell.

Despre Speedwell

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park  în Cluj-Napoca,  Triama Residence,  The IVY,  MIRO  și  SpacePlus în București,  Paltim în Timișoara și  Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Recent, compania a semnat un antecontract pentru achiziția a 9 hectare din platforma Griro din București, acolo unde vrea să construiască 2.000 de apartamente, 60.000 mp de spații de birouri și servicii, facilități pentru petrecerea timpului liber si spații verzi generoase pe terenul Griro din București. Valoarea investiției va fi în jur de 500 de milioane de euro și va reprezenta un pas înainte pentru Speedwell. Terenul se află pe Calea Griviței, în apropierea stației de metrou Grivița, cu acces direct la un bulevard principal cu benzi multiple și mijloace de transport în comun.

The post Dezvoltatorul Speedwell majorează împrumutul de la Garanti BBVA pentru prima fază din proiectul rezidențial The Ivy la 15 milioane de euro appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code