Economice

Digitalizarea operațiunilor administrative și de facturare cu soluția Banqup duce la creșterea performanței în afaceri

Un studiu realizat de ASME și Microsoft a constatat că întreprinderile mici care integrează tehnologia în fluxul de lucru înregistrează o creștere de 26% a veniturilor și economisesc aproximativ 22% din costurile totale.

Banqup este soluția întreprinderilor atât pentru facturarea online cât și pentru administrarea documentelor importante, fie ele de natură financiară sau non-financiară.

Aplicația dispune de o tehnologie concepută pentru a emite e-facturi simplu si rapid, în mai puțin de 60 de secunde. Cu ajutorul platformei se poate analiza situația tuturor facturilor neachitate și se pot arhiva cele deja încasate. Practic, este un ecosistem digital de lucru cu toți partenerii de afaceri, fie că este vorba de trimiterea sau primirea instant a facturilor electronice sau de funcționalități financiare precum plata sau încasarea facturilor direct în platformă.

Cu ajutorul Banqup se pot administra documentele importante, se pot stoca în siguranță fără grija că s-ar putea pierde sau deteriora accidental. De asemenea, există și o prezentare generală a clienților și furnizorilor care permite antreprenorilor să ia decizii rapide și corespunzătoare, și să dispună de o actualizare a fluxului de numerar în timp real.

Banqup este una dintre aplicațiile Unifiedpost Group, înființată în anul 2001 în Belgia. Compania este prezentă în mai multe țări precum Franța, Olanda, Estonia și Serbia și servește zeci de mii de clienți cu produsele sale digitale inteligente.

La noi în țară, platforma a intrat pe piață cu beneficiul experienței și knowhow-ului dobândite anterior, un avantaj tehnologic al afacerilor care pot concura cu orice business „de afară”. La nivel local, Banqup România a început deja să lege parteneriate și continuă să se dezvolte pentru a servi mai bine nevoile specifice.

Aplicația funcționează, de asemenea, în conformitate cu regimul facturii electronice reglementat la nivel UE, care va deveni obligatoriu și în România începând cu 1 iulie. Antreprenorii care utilizează platforma pot astfel să facă tranziția rapid către cerințele legale viitoare.

Află mai multe detalii despre platforma Banqup și avantajele sale aici.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code