NEWSNET

Economice

Distribuţie Energie Electrică România oferă 30,05 milioane de lei pentru servicii de software

Contractul va fi atribuit prin procedură competitivă cu negociere, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 noiembrie 2021, ora 14:00.

În urma încheierii contractului, operatorul economic trebuie să asigure pachete software de planificare şi productivitate, servere, servicii de instalare de hardware, servicii tehnice, servicii de dezvoltare software, servicii de configurare de software, servicii de asistenta tehnică informatică şi servicii de formare profesională.

„Sistemul integrat trebuie sa fie implementat pentru fiecare dintre Unităţile Teritoriale DEER SA (TN, TS, MN). Activele se vor instala în centrele de date ale celor trei Unităţi Teritoriale ale DEER SA, respectiv în: Cluj-Napoca, judeţul Cluj (UT TN), Ploieşti, judeţul Prahova (UT MN), Braşov, judeţul Braşov (UT TS)”, se menţionează în anunţ.

Distribuţie Energie Electrică Romania asigură distribuţia energiei electrice pentru un număr de 3.768.047 locuri de consum, pentru care energia electrică este asigurată prin intermediul furnizorilor licenţiaţi de ANRE.

The post Distribuţie Energie Electrică România oferă 30,05 milioane de lei pentru servicii de software appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code