NEWSNET

Economice

Doraly.ro – desemnat cel mai bun marketplace al anului în cadrul Galei Premiilor E-Commerce (GPeC)

Dorraly a obţinut alte două distincții la categoriile Best Email Marketing Communication și Best Mobile Presence la GPeC 2021.

Juriul alcătuit din 32 de specialiști în E-Commerce și Digital Marketing a auditat timp de 6 luni 68 magazine online, în baza a 200 de criterii de evaluare esențiale, care vizează: User Experience (ușurința folosirii website-ului de către utilizatori atât pe Mobile, cât și pe Desktop), Aspecte Esențiale de Marketing Online (optimizarea zonelor de promoții din site, Cross-Sell, Up-Sell, Product Bundles, programe de loializare etc.), Funcționalitățile Website-ului (verificarea tuturor formularelor și a procesului de checkout), Search (funcționarea corectă a căutării interne conform bunelor practici internaționale), SEO (indexarea în motoarele de căutare), Security (protecția site-ului, a bazelor de date și a informațiilor sensibile despre utilizatori), E-Mail Marketing (calitatea campaniilor de Newsletter), Content & Social Media (calitatea conținutului propriu și prezența în Social Media), Calitatea Serviciilor (se evaluează prin comenzi de Mystery Shopping), Aspecte Juridice (respectarea legislației în vigoare și a bunelor practici).

„Încă de la început Doraly.ro și-a propus să ofere clienților un produs unic, un marketplace unde aceștia să beneficieze de prețuri elastice, în funcție de cantitatea cumpărată. Așa ne-am menținut clienții angro, care vizitau în mod tradițional parcul nostru comercial, dar am și caștigat clienți noi de retail. Premiile primite din partea GPeC sunt o confirmare a faptului că am reușit să dezvoltăm o platformă performantă, care, pe de o parte, oferă o experiență de navigare plăcută clienților, și pe de altă parte, convertește cât mai bine”, a declarat Valentin Krancevik, Product Manager.

Aflate la a 16-a ediție, premiile GPeC sunt printre cele mai râvnite trofee din online-ul românesc și răsplătesc afacerile de tip e-commerce care au un cuvânt de spus în comerțul online și care sunt în permanentă căutare de soluții inovative pentru a gestiona mai eficient afacerea și pentru a rămâne aproape de clienți.

Despre Doraly Expo Market:

Înființat în 1993, Doraly Expo Market a fost primul parc comercial angro specializat în produse alimentare și non-alimentare din România. Dezvoltat pe o suprafață de teren de 280.000 de metri pătrați, pe ambele părți ale Șos. București – Urziceni, în Afumați, jud. Ilfov, Doraly dispune de 38 de pavilioane moderne, cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 100.000 mp şi aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subterana. Parcul comercial găzduiește peste 400 de producători, importatori și distribuitori și o gamă variată de peste 550.000 de produse, de la alimente la detergenți și cosmetice, îngrijire personală, decorațiuni, instalații electrice, instalații și obiecte sanitare, electronice și electrocasnice, articole de menaj, jucării, birotică și papetărie.

In 2018 a fost lansat Doraly.ro, primul marketplace cu prețuri elastice din România, cu vânzare angro și la bucată. Cumpărătorii beneficiază de prețuri avantajoase, variabile în funcție de cantitatea comandată din fiecare produs, de un cost unic de transport, pentru un singur colet, indiferent de numărul comercianților de la care comandă, dacă aceştia provin din parcul comercial Doraly.

Faceți economii cumpărând de la Doraly sau pe doraly.ro, pentru că la Doraly – cumperi din plin, plătești mai puțin!

The post Doraly.ro – desemnat cel mai bun marketplace al anului în cadrul Galei Premiilor E-Commerce (GPeC) appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code