NEWSNET

Economice

Dr. Leahu deschide un centru stomatologic la Craiova în urma unei investiţii de 540.000 de euro

În prezent, echipa clincii Dr. Leahu din Craiova este formată din 19 profesioniști, dintre care șase medici și opt asistenți medicali, iar recrutările continuă.

“Am adăugat anul acesta 35 de cabinete noi în rețea și am reușit să acoperim deja toate regiunile României, însă vom continua extinderea și anul viitor. Clinica inaugurată în Craiova confirmă misiunea noastră de a fi alături de pacient pe tot parcursul vieții lui, oriunde s-ar afla. Am construit și aici o echipă medicală puternică, pregătită să ofere tratamente complete pentru adulți și copii, care vor beneficia de servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe. Facilitarea accesului la servicii medicale, mai ales în acest context pandemic, rămâne o prioritate”, spune medicul Ionuț Leahu, fondator și CEO al reţelei de clinici Dr. Leahu.

Dr. Leahu are cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, prezentă în 12 orașe din România (Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca) și la Londra.
Fiecare clinică are cel puțin un centru de radiologie dentară digitală.

Rețeaua clinicilor dentare dr. Leahu este prima entitate din industria de profil cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

Piața privată de stomatologie e estimată la 2,1 miliarde de lei în 2020 şi e de aproape 15 ori mai mare decât în anul 2018, conform datelor prezentate la primul forum PALMED pentru stomatologie.

The post Dr. Leahu deschide un centru stomatologic la Craiova în urma unei investiţii de 540.000 de euro appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 42 times, 32 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code