Economice

Dragoș Anastasiu a lansat, împreună cu șase parteneri, compania de consultanță AdWise

Alți zeci de specialiști și 20 companii de consultanță de suport și training din diverse domenii s-au reunit în comunitatea AdWise și își dedică expertiza acestui proiect. Numărul acestora este în continuă creștere. Animați de pasiunea pentru antreprenoriat și orientați după repere clare și practice, membrii AdWise își vor folosi knowhow-ul pentru a oferi servicii integrate de consultanță pe care să și le permită orice antreprenor.

“Pentru mine, AdWise este mai mult decât o nouă afacere: este modul prin care eu vreau să dau înapoi din experiența și expertiza mea, mediului de business din România. Este pachetul integrat de soluții venite dela experții pe care mi-aș fi dorit să îi fi întâlnit acum mulți ani, când am pornit primul business. Aș fi evitat multe greșeli și costurile usturătoare care au venit cu acestea. Antreprenorii vor găsi la noi soluții la toate problemele pe care le pot întâmpina în evoluția afacerii și susținere pentru planurile de dezvoltare. Am lângă mine o echipă minunată, oameni pozitivi și cu  o mentalitate deschisă, fiecare având o bogată experiență antreprenorială și un parcurs profesional de excepție”, spune Dragoș Anastasiu, fondator AdWise.

Tiberius Istocescu și Mihaela Vintilă sunt avocați de business specializați în tranzacții și fondatori ai primului business românesc de Legal Tech, George Leca este antreprenor în domeniul educației și are o bogată expertiză de project manager și coach, Ionuț Grigorescu este antreprenor în domeniul tehnologiei și a acumulat multămanagementul mai multor companii de renume, fiind e experiență în domeniul marketingului, Roxana Stan este specialist în resurse umane și în comunicare, iar Dan Berciu a făcut parte din top în sectorul financiar xpert.

 

 

 

The post Dragoș Anastasiu a lansat, împreună cu șase parteneri, compania de consultanță AdWise appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code