Economice

Drumul Expres Craiova – Pitești: Umbrărescu a primit autorizație de construire pentru tronsonul 4

Astfel, se autorizează execuția lucrărilor numai în culoarul expropiat prin Hotărârea nr. 469 din 11 iunie 2020. CNAIR amintește că această autorizație este în conformitate cu documentul de autorizare emis în prealabil de CTE CNAIR și valabilitatea ei se întinde pe toată perioada implementării proiectului.

Valoarea lucrărilor autorizate este de 389,240 milioane de lei fără TVA.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, termen calculat de la data începerii efective a lucrărilor.

Lucrările de artă, la podurile pentru drumul de legătură, la pasajul pentru nodul rutier, precum și cele de colectare și evacuare a apelor pluviale, hidotehnice și de siguranța circulației reprezintă o parte importantă din acțiunile ce urmează a fi executate conform acestei autorizații.

Contractul pentru tronsonul 4 Colonești – Oarja – Pitești (31,8 km) a fost semnat pe 17 august 2021, pentru suma de 617,08 milioane de lei cu firmele lui Dorinel Umbrărescu. Ordinul de începere a fost dat pe 15 noiembrie 2021. Contractul include 12 luni de proiectare și 24 de luni de execuție. Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 2024.

Grupul UMB a construit și tronsonul 2 al DEx12 (40 km) – dat în trafic anul acesta și execută lucrări și pe tronsonul 3.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code