Economice

Electrica demontează până la 1,5 milioane de contoare de energie electrică

Licitația are loc în contextul în care o parte dintre contoarele din rețeaua Electrica sunt expirate din punct de vedere al verificării metrologice iar o parte dintre cele nou-instalate nu au avizul Biroului Român de Metrologie Legală, dar compania a spus că au acreditare din partea organismelor europene.

Vor fi înlocuite contoarele din toate cele trei zone de distribuție: Transilvania Nord, Transilvania Sud și Muntenia Nord: “contoare monofazate demontate si montate: minim 44.500 buc. si maxim 445.000 buc.; – contoare trifazate demontate si montate: minim 5.500 buc. si maxim 55.000 buc”, pentru fiecare zonă.

Cine va câștiga licitația are 36 de luni ca să demonteze/monteze contoarele. Cităm din anunț:

“Demontarea si montarea contoarelor monofazate si trifazate de masura a energiei electrice”, pe 3 loturi, este absolut necesara in vederea asigurararii serviciilor de înlocuire contoare monofazate și trifazate din sucursalele Distributie Energie Electrică Romania, scadente la verificare periodică, în scopul eliminării contoarelor scadente neînlocuite în anii anteriori.

Achiziția este necesară datorită:

-Obligațiilor impuse de BRML referitoare la verificarea periodică a contoarelor de energie electrică (Ord. 148/2012 prin care este aprobată Lista Oficială a mijloacelor supuse controlului metrologic legal)

– Asigurarii ritmului necesar de înlocuire a contoarelor pentru a nu avea contoare restante la sfârșitul anului”.

Compania așteaptă ofertele companiilor interesate până la data de 15 martie.

DEER este cel mai important operator național de distribuție a energiei electrice, acoperind 18 județe, reprezentând 40,7% din teritoriul României. DEER oferă servicii pentru peste 3,8 milioane de utilizatori, printr-o rețea de distribuție de aproximativ 198.988 de kilometri.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code