Economice

Erste se extinde pe piaţa din Ungaria

Grupul bancar austriac va prelua integral Commerzbank Zrt, inclusiv portofoliul de clienţi şi clădirea sediului central din Budapesta, scrie Agerpres.

Tranzacţia, care va fi supusă spre aprobare autorităţilor de reglementare, ar urma să se finalizeze în semestrul doi din 2022.

„Venind în urma achiziţionării în acest an a brokerului online Random Capital din Ungaria, această achiziţie reprezintă o nouă etapă în realizarea strategiei noastre de creştere ţintită din Europa Centrală şi de Est (CEE)”, a afirmat Bernd Spalt, directorul general al Erste Group.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. Banca Comercială Română (BCR) este membră a Erste Group. BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 21 de centre de afaceri şi 22 de birouri mobile dedicate companiilor şi 431 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. Banca are o reţea naţională de peste 2.000 de bancomate şi 15.300 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi.

 

The post Erste se extinde pe piaţa din Ungaria appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code