Economice

EveryMatrix își extinde centrul de dezvoltare din București și închiriază toată clădirea Arghezi 4 construită de Strabag

EveryMatrix a semnat un acord de pre-închiriere pentru toată clădirea boutique Arghezi 4 dezvoltată de Strabag și care se află în construcție. Este una dintre cele mai mari tranzacții de închiriere semnată anul acesta. Termenul de finalizare al clădirii de birouri este programat pentru anul viitor. Cu sedii în întreaga lume, acesta va fi cel mai mare al companiei.

„Suntem unii dintre cei mai mari furnizori de software din Romania, atrăgând și reținând, de-a lungul anilor, sute de specialiști calificați în IT. Această clădire ne va consolida poziția pe piața de tehnologie și așteptăm cu nerăbdare să angajăm în continuare oameni talentați pentru a ne extindem operațiunile”, spune Ebbe Groes, CEO al EveryMatrix.

Clădirea de birouri vizează obținerea certificatului verde LEED V4 Gold. În consecință, dezvoltatorul va avea in vedere utilizarea de noi materiale de construcții, care nu afectează mediul înconjurător.

Sub coordonarea sediului central din Köln, STRABAG Real Estate dezvoltă proiecte în Germania și Benelux. Activitățile din Austria și regiunea CEE ale STRABAG Real Estate sunt conduse din sediul de la Viena.

EveryMatrix furnizează soluții, conținut și servicii de iGaming pentru cazinouri, pariuri sportive, plăți, precum și servicii de afiliere/agent management pentru operatori cu tradiție, dar și pentru noii jucători intrați în piață.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code