Flux-stiri

EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS

„Gândurile lui Cristoiu”. Marea împărțeală și boicotarea coaliției din interior„Gândurile lui Cristoiu”. Marea împărțeală și boicotarea coaliției din interior

Astăzi publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai discută despre demisia lui Vasile Dîncu din funcția de ministru al Apărării Naționale, gest considerat cel mai important eveniment politic al anului. Astfel, Ion Cristoiu și Monica Mihai vor analiza cauzele, semnificațiile și efectele acestei demisii în planul politicii interne. Ce semnal a dat Vasile Dîncu prin această demisie și cine este vizat în mod special veți afla în această seară.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post EXCLUSIV/ Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 29 octombrie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code