NEWSNET

Economice

Explozie, urmată de un incendiu, la Aerostar Bacău. Două victime au arsuri

„Am fost sesizați că a avut loc un incendiu lichidat la Aerostar. S-au deplasat doi inspectori de prevenire din cadrul ISU pentru a evalua situația. Știm că au fost 3 victime, preluate de Ambulanță”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Din primele informații, sunt trei victime, între care două au arsuri pe suprafața corpului, iar cea de-a treia a suferit un atac de panică.

„Sunt două victime cu arsuri și o alta cu atac de panică. În acest moment nu știm mai multe, colegii sunt la fața locului”, a precizat Aura Crețu, directoarea Serviciului Județean de Ambulanță, pentru Ziarul de Bacău.

Grigore Filip, directorul general al Aerostar SA, a declarat pentru Ziarul de Bacău că incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:50. „A fost o problemă care se va analiza, un accident de muncă nu foarte mare, o substanță cu care se lucra s-a aprins”. Potrivit acestuia, detaliile vor putea fi cunoscute în urma anchetei declanșate.

Cine este Aerostar

Aerostar fabrică produse de aviaţie, repară şi modernizează avioane, produce şi realizează integrări de sisteme aero şi terestre cu aplicaţii civile sau în domeniul apărării şi securităţii.

Înfiinţată în 1953, Aerostar este o puternică bază industrială, cu peste 1.850 de salariaţi şi facilităţi de producţie moderne întinse pe o suprafaţă totală de peste 45 hectare. Din 2000 este societate cu capital integral privat, având acţiunile tranzacţionate la Bursa de Valori Bucureşti din anul 1998.

Aerostar a încheiat anul 2020 cu un profit net de 38,443 milioane lei, la o cifră de afaceri de 294,839 milioane lei. Veniturile au totalizat 326,276 milioane lei, iar cheltuielile 284,217 milioane lei.

CITEȘTE ȘI Aerostar va începe, din 22 iunie, plata dividendelor pentru 2020. Dividendul brut – 0,12 lei/acţiune

The post Explozie, urmată de un incendiu, la Aerostar Bacău. Două victime au arsuri appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code