Flux-stiri

FBI i-a confiscat cele trei pașapoarte ale lui Donald Trump. Ce a declarat fostul președinte într-o postare pe rețelele de socializare

Donald Trump, „ținta perfectă” a KGB-ului? Mărturiile unui fost spion rus despre relațiile fostului președinte american cu RusiaDonald Trump, „ținta perfectă” a KGB-ului? Mărturiile unui fost spion rus despre relațiile fostului președinte american cu Rusia

  • Donald Trump a afirmat că pașapoartele sale au fost confiscate în timpul raidului FBI de la Mar-a-Lago de săptămâna trecută, ceea ce ar putea însemna că nu poate părăsi țara.
  • Fostul președinte s-a plâns că luarea FBI-ului a fost un atac asupra unui adversar politic”.
  • Trump este investigat în baza legii americane privind spionajul, potrivit mandatului care a dus la percheziționarea” locuinței sale.

Donald Trump a afirmat că pașapoartele sale au fost confiscate în timpul raidului FBI de la Mar-a-Lago de săptămâna trecută, ceea ce ar putea însemna că nu poate părăsi țara.

Fostul președinte s-a plâns că luarea FBI-ului a fost un atac asupra unui adversar politic”.

Luni, pe site-ul său Truth Social, el a scris: Wow. În raidul FBI sau Mar-a-Lago, mi-au furat cele trei pașapoarte (unul expirat), împreună cu toate celelalte. Acesta este un atac asupra unui adversar politic la un nivel nemaiîntâlnit până acum în țara noastră. Lumea a treia.”

Nu este clar ce pașapoarte au fost luate în timpul percheziției FBI la proprietatea sa din Florida, dar se știe că Trump are un pașaport albastru obișnuit eliberat cetățenilor americani și unul roșu diplomatic”.

În calitate de președinte, ar fi primit un pașaport diplomatic.

Dacă toate documentele sale au fost retrase, ar fi rămas izolat în State și nu ar fi putut călători.

Trump este investigat în baza legii americane privind spionajul, potrivit mandatului care a dus la percheziționarea” locuinței sale.

Potrivit documentului care a fost desecretizat săptămâna trecută, agenții au fost autorizați să percheziționeze Biroul 45″ – care se referă la faptul că Trump este al 45-lea președinte al Americii.

De asemenea, au fost autorizați să se uite în toate camerele de depozitare” și în toate camerele folosite de Trump și de personalul său în casa sa de la Mar-A-Lago.

Agenții căutau documente clasificate suspectate că ar fi fost luate de la Casa Albă atunci când Trump a părăsit funcția în ianuarie anul trecut.

Oricine este găsit vinovat de o astfel de infracțiune riscă până la cinci ani de închisoare pentru fiecare acuzație.

Reprezentanții lui Trump au declarat că acesta a avut autoritatea, în calitate de președinte, de a declasifica toate documentele recuperate înainte de a părăsi funcția și a făcut acest lucru.

The post FBI i-a confiscat cele trei pașapoarte ale lui Donald Trump. Ce a declarat fostul președinte într-o postare pe rețelele de socializare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code