Economice

First Bank anunță o dobândă de doar 3,2% pe an pentru creditele imobiliare până pe 10 ianuarie

„Știm cât de important este să ai propria locuință pentru a te simți independent, așa că ne-am propus să facem creditul imobiliar mai accesibil atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere al ușurinței cu care poate fi accesat. Astfel, cine dorește să își cumpere o locuință economisește bani, dar și timp, având oportunitatea de a face un împrumut într-un interval scurt și cu doar un singur drum la bancă”, a declarant Ionuț Encescu, Head of Products & Digital Innovation Hub, First Bank.

Persoanele eligible pot să aplice pentru un credit ipotecar mai simplu ca oricând, prin Video Banking, prima video-sucursală virtuală din România. Un asistent video online First Bank le va ghida în procesul de obținere a sumei solicitate, iar documentele necesare pentru analiza dosarului pot fi semnate online cu ajutorul semnăturii electronice, serviciu oferit gratuit de către First Bank. Astfel, creditul poate fi obținut cu un singur drum la bancă, alături de notar, pentru semnarea documentelor finale.

Creditul ipotecar este destinat persoanelor cu vârsta cuprinsă între 19 și 65 de ani, care pot împrumuta sume începând cu 10.000 EUR (echivalentul în LEI), cu dobândă variabilă. Termenul de rambursare a sumei împrumutate este flexibil, de până la 360 de luni, iar pentru cei care încasează veniturile la First Bank, valoarea avansului începe de la 15%.

Inițierea sau programarea unei întâlniri online cu un consultant First Bank se poate face accesând acest link.

Cea mai mică rată a dobânzii pentru creditele imobiliare la data de 8 decembrie 2022. Orice modificare apărută între timp nu a fost luată în calcul

The post First Bank anunță o dobândă de doar 3,2% pe an pentru creditele imobiliare până pe 10 ianuarie appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code