Economice

Flanco deschide la Ploiești primul magazin hibrid de mari dimensiuni. Include spațiu de vânzare și o platformă logistică

Retailerul electroIT Flanco, numărul doi pe piața de profil, a redeschis în centrul comercial Afi Ploiești, într-un spațiu mai mare, un magazin ce va funcționa și ca platformă logistică pentru produsele comandate online, potrivit unui anunț al companiei. Unitatea are 2.000 de mp, a presupus o investiție de 2,5 milioane de lei și este cea mai mare a rețelei de 157 de magazine.

Punctul de vânzare din noul magazin este întins pe o suprafață de 1.400 mp, restul suprafeței fiind alocată platformei logistice prin care retailerul vrea să eficientizeze și să expedieze mai rapid produsele comandate online. Cele două activități vor fi realizate de o echipă formată din 30 de persoane, dintre care 25 consultanți.

În Ploiești mai există alte două unități Flanco.

“Am decis să relocăm un magazin cu rezultate foarte bune – Flanco Afi Ploiești – într-un spațiu cu o suprafață mai mare și să îl transformăm în cel mai mare magazin al rețelei”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco Retail. “Această schimbare se înscrie în strategia noastră de extindere în centrele comerciale cu trafic intens, în condiții de profitabilitate, dar urmărim, totodată, și o integrare perfectă online-offline, atât de necesară în condițiile actuale.

Astfel, clienții Flanco au posiblitatea de a comanda online și a ridica produsele în magazine fizice.

The post Flanco deschide la Ploiești primul magazin hibrid de mari dimensiuni. Include spațiu de vânzare și o platformă logistică appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code