Flux-stiri

Florin Cîţu a demisionat de la conducerea PNL

florin cituflorin citu

  • Cîţu a spus că ar fi vrut să îşi prezinte demisia în faţa colegilor mei, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.
  • La şedinţa convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan.
  • „Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor, dar am depus-o la partid, pentru că ei nu au fost aici”,a spus Cîțu.

„Nu am avut şansa că vorbesc cu colegii mei, din păcate nu au vrut să participe la şedinţă, singura convocată statutar. Păcat că PNL arată astăzi că nu respectă statutul”, a afirmat Cîţu după şedinţei Biroului Executiv al partidului, la care liderii filialelor locale nu s-au prezentat.

Cîţu a spus că ar fi vrut să îşi prezinte demisia în faţa colegilor mei, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.

La şedinţa convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan.

Liderii a 39 de organizaţii judeţele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar : „O situaţie de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management”.

„Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor, dar am depus-o la partid, pentru că ei nu au fost aici”,a spus Cîțu.

The post Florin Cîţu a demisionat de la conducerea PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code