Economice

Florin Cîțu și-a dat demisia din funcția de președinte al PNL

„Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal”, a declarat Cîţu.

Liderul PNL, Florin Cîţu, a rămas singur la sediul PNL, conform unor informații pe surse citate de România TV. Singurii lideri PNL care au răspunds la BEX-ul convocat astăzi de Florin Cîțu sunt Theodor Stolojan și Dan Vîlceanu.

Întrebat dacă va demisiona şi din funcţia de preşedinte al Senatului, el a răspuns: „Acolo sunt alte discuţii, vom vedea ce se va întâmpla şi acolo”.

Florin Cîţu a adăugat că, pentru el, coaliţia PNL – PSD nu a fost un lucru natural, a fost un „lucru greu de digerat”.

Acesta a amintit că convocat pentru sâmbătă Biroul Executiv al formaţiunii.

„Astăzi n-am avut şansa să vorbesc cu colegii mei. Din păcate, nu au vrut să participe la singura şedinţă convocată statutar (…) celelalte sunt nestatutare şi e păcat că Partidul Naţional Liberal, un partid la guvernare, arată astăzi că nu respectă statutul şi merge mai departe cu acest eveniment”, a afirmat Cîţu.

Florin Cîţu a ajuns, sâmbătă, la sediul central al partidului, acolo unde a convocat pentru ora 12.00 o ședință a conducerii centrale în care să se discute despre situația tensionată din partid. Cea mai mare parte a liderilor județeni PNL au avut vineri o altă ședință, nerecunoscută de Florin Cîțu, în care au demarat procedura pentru debarcarea lui Cîțu de la șefia partidului.

Știrea se actualizează

 

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code