Flux-stiri

Florin Cîțu spune că prețurile la energie vor fi plafonate: „Va fi o decizie luată în prima ședință de Guvern”. VIDEO

Partidul Național Liberal și Guvernul vor susține plafonarea prețurilor la energie, a anunțat premierul interimar Florin Cîțu, la finalul ședinței de Executivului de miercuri.

Plafonarea prețurilor la energie în România va fi o decizie luată în prima ședință de Guvern, după ce se va rezolva criza. Vom susține plafonarea prețurilor la energie la prețurile pe care le vedem acum. Avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunț în perioada următoare să nu se chinuie, pentru că vom plafona la prețurile actuale”, a spus Cîțu.

Prețurile la gaze și la energia electrică au înregistrat creșteri importante în ultima perioadă, ceea ce a determinat multe state europene să ia măsuri pentru a suține plata facturilor de către cetățeni.

Printre măsurile luate se numără și plafonarea temporară a prețurilor.

The post Florin Cîțu spune că prețurile la energie vor fi plafonate: „Va fi o decizie luată în prima ședință de Guvern”. VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code