Economice

Fondul de investiții Revetas, care deține hotelul Radisson Blu din București, cumpără Maurer, dezvoltator de apartamente

Din grupul Maurer, care urmează să fie preluat de către Revetas, fac parte companiile Maurer Imobiliare, Maurer Imobiliare Land Constanța, Maurer Imobiliare Constanța, Maurer Imobiliare Cluj, Maurer Imobiliare Mureş, Maurer Imobiliare Sibiu, Maurer Imobiliare Sighişoara, Maurer Villas, Maurer Imobiliare Sanpetru, Maurer Avantgarden 5, Maurer Imobiliare Reghin și HFS PROFI BAU.

Această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei și va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege, a anunțat Consiliul.

Dezvoltatorul a fost înființat în 2006 de către omul de afaceri Simon Maurer (foto), care a construit 9.000 de apartamente în opt proeicte rezidențiale. Dezvoltatorul are în construcție mai multe blocuri la Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Sighișoara.

Revetas a vândut anul acesta mallul Vitantis pentru circa 20 de milioane de euro omului de afaceri Omer Susli.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code