Flux-stiri

Fostul comisar al Gărzii de Mediu: Un centru de dezmembrări auto „ilegale”, din județul Călărași, arde

  • Fostul comisar al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, avertizează că arde „unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal zilnic”, în Săruleşti, judeţul Călăraşi.
  • Acesta susţine că arderea acestor maşini este „mijlocul prin care o întreagă structură de crimă organizată se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic în România”.

Fostul comisar al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, avertizează că arde „unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal zilnic”, în Săruleşti, judeţul Călăraşi. Fumul dens se vede de pe Autostrada A2, iar Berceanu spune că poate fi văzut şi din „biroul preşedintele Senatului”.

Nu s-au stins, arde în timp ce vezi postarea asta şi cu căderea serii altele se vor aprinde in Sinteşti, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ştefăneşti, Bolintin. (….) Arde acum în Săruleşti, unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe autostrada A2, chiar şi din biroul preşedintelui Senatului, cu un binoclu performant”, spune Berceanu pe Facebook.

Acesta susţine că arderea acestor maşini este „mijlocul prin care o întreagă structură de crimă organizată se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic în România”.

Fostul comisar al Gărzii Naţionale de Mediu susține că focul folosit pentru ars deşeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual „pentru mafie”, dar în acelaşi timp „poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia şi mii de decese din cele 29.000 cauzate de poluare anual, la nivel naţional”.

The post Fostul comisar al Gărzii de Mediu: Un centru de dezmembrări auto „ilegale”, din județul Călărași, arde appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code