Economice

Fostul consul al României la New York și avocatul lui Pacepa, Mazăre și Bodi, numit administrator în CA TAROM

Cătălin Radu Dancu a fost numit administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al TAROM, pe o perioadă de patru luni, cu posibilitate de prelungire până la șase luni. Dancu o înlocuiește pe Valentina Ruxandra Trandafir, iar mandatul este până pe 5 septembrie.

Cătălin Radu Dancu este de profesie avocat, iar în perioada 2017-2019 a fost consulul României la New York. El a fost numit în acestă funcție în perioada în care Partidul Social Democrat se afla la guvernare, iar presa scria că este un apropiat al lui Liviu Dragnea. Ulterior, guvernul Orban l-a rechemat în țară.

Printre clienții reprezentați de noul administrator al TAROM este se numără Sorin Roșca Stănescu, Dinu Patriciu, Elan Schwartzenberg, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, Ioan Mihai Pacepa, fostul șef al DIE, Gigi Becali, Dan și Alexander Adamescu, Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, Rudel Obreja etc.

Dancu i-a reprezentat și pe Adrian Mutu și pe cântărețul Ionuț Pascu „Pepe” în divorțurile de soțiile lor. Anul trecut, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, l-a angajat pe Dancu pentru a-l reprezenta într-un dosar în care este acuzat de proxenetism.

În plus, au fost prelungite și mandatele Ancăi Boangiu și Cristinei Bârcă până pe 26 august 2022. Fostul ministru al Transporturilor a fost numit în CA TAROM în toamna anului trecut, se mai arată în documentul citat.

În cadrul AGOA au mai fost prelungite și mandatele lui Mirel Alexandru Marcu și Iulian Daniel Idolu.

Indemnizația este de 12.500 de lei brut.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code