Flux-stiri

FOTO. Cum a fost surprinsă Regina Marii Britanii, la scurt timp după ce a fost externată din spital

Majestatea Sa a fost fotografiată, luni, la volanul mașinii sale Jaguar, pe care o folosește atunci când își plimbă, dimineața, cățeii, scrie Daily Mail.

Regina a plecat cu mașina în apropiere de Castelul Windsor luni. Ea a luat o pauză de la îndatoririle regale, timp de două săptămâni, pe fondul îngrijorărilor cu privire la sănătatea ei.

La finalul lunii trecute, ea a fost internată, timp de o noapte, într-un spital.

Purtând o pereche de ochelari de soare și un batic pe cap, regina pare că se simte bine.

Surse regale au spus că Regina Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, va asculta sfatul medicului și își va anula toate vizitele oficiale, pentru a se odihni, timp de încă două săptămâni.

The post FOTO. Cum a fost surprinsă Regina Marii Britanii, la scurt timp după ce a fost externată din spital appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code