Flux-stiri

FOTO-VIDEO. David Beckham la bâtrânețe. Fostul fotbalist apare cu păr cărunt și riduri într-o campanie

  • Fostul fotbalist, David Beckham, a fost arătat la ,,bătrânețe” într-o campanie împotriva malariei pe Instagram.
  • Campania evidențiază modul în care această boală le poate răpi oamenilor șansa de a îmbătrâni.
  • „Nu ne puteți lua viitorul”, a declarat David Beckham, în vârstă de 47 de ani.

David Beckham a fost reprezentat la bătrânețe de A.I, în videoclipul unei campanii împotriva malariei, care evidențiază modul în care această boală le poate răpi oamenilor șansa de a îmbătrâni. Fostul fotbalist, în vârstă de 47 de ani, apare în videoclip cu părul cărunt, barbă și riduri: „Malaria, nu te vom lăsa să ne răpești viitorul”, au fost spusele lui, scrie Daily Mail.

Sportivul a fost apoi transformat în felul în care arată astăzi. Beckham a vorbit cu oamenii de știință în timp ce le spunea telespectatorilor că „oamenii trebuie să se ridice și să ia aminte” la această boală. El a spus: „Există o modalitate de a vindeca această boală. Liderii mondiali au puterea și responsabilitatea de a face schimbări. Malaria, ți-ai găsit perechea!”.

El a purtat un pulover negru, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni în aceeași culoare, în timp ce ținea în mână o placă de clipuri într-un alt videoclip. Fostul fotbalist englez zâmbea în timp ce își arăta abilitățile sale cu mingea în studio, spunându-le telespectatorilor „nu putem renunța”. David apare în clip pe fundal alb, înconjurat de sute de „țânțari”.

Potrivit NHS, malaria este cauzată de mușcătura unui țânțar infectat. Poate fi nevoie de o singură mușcătură pentru ca cineva să se contamineze. Boala ucide peste 600.000 de persoane în fiecare an, majoritatea copii din Africa.

El a scris: „Malaria, ți-ai găsit perechea. Sunt mândru să fac parte din mișcarea @zeromalaria pentru a pune capăt acestei boli într-o generație. Aceasta este o luptă pe care o putem câștiga, trebuie să investim în știință, inovație și instrumente pentru a ajunge la malaria zero în timpul vieții noastre și pentru a salva milioane de vieți”.

Citește și

The post FOTO-VIDEO. David Beckham la bâtrânețe. Fostul fotbalist apare cu păr cărunt și riduri într-o campanie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code