Economice Editorial Flux-stiri

Fraudă fără precedent la adresa clienților din partea Intesa SanPaolo Bank – Episodul 2 – Ziarul de Banat

Înainte de a dezbate încă un detaliu despre fraudele și furturile pe care le sîvârșește banca Intesa SanPaolo Bank la adresa clienților săi, vă invit să analizați și episodul 1 al anchetei pe care o desfășor. Concluzia pe care eu o trag din materialul vast probator este una simpla: Intesa SanPaolo Bank face ce dorește cu banii clienților săi, nefiind o bancă sigură ci mai degrabă un pericol pentru investiția dvs.

Intesa SanPaolo Bank vă deposedează de banii din cont. Delapidare fără precedent la Arad


Să luăm din nou la analiză cele două înscrisuri de bază ale anchetei jurnalistice


Un cetățean român cu drepturi depline își cere banii săi pe care i-a depus în cont în timp ce era arestat preventiv. Banca refuză, arătând că în baza unor protocoale i-a expediat la ANAF, chiar dacă cetățeanul nostru nu avea datorii la ANAF. Înainte de a face mutarea în contul bugetului de stat, banca a schimbat euro în lei la un curs arbitrar, fără să-l întrebe pe cetățean dacă este sau nu deacord cu schimbarea banilor săi în lei. Evident s-a produs un  furt, o delapidare cât se poate de clară. ANAF nu restituie banii pe motiv că nu cunoaște cum au ajuns banii la ea, că nu poate fi instituție de depozit credite persoane fizice. În prezent un cetățean român iată a fost deposedat de banii săi, printr-un furt bine gândit de inginerii economici ai băncii.

Nu putem ascunde acest fapt, oricât de mult insistă cei din interiorul băncii. Cetățeanul în cauză nici în acest moment„ nu a intrat în posesia banilor săi. Nu a existat nici o poprire, nu a existat încuvințată nici o executare silită ori sechestru asigurator, banii omului au fost furați și trecuți fără nici o justificare și trecuți în contul ANAF. Reprezentanții ANAF Arad, ne-au declarat că nu au solicitat sumele dar nici nu le pot restitui persoanei ci doar băncii. Banca a furat/delapidat în folosul altei structuri economiile unui cetățean. Cum persoana a rămas păgubită, articolul prezent ca demers al exprimării convingerilor, este justificat. În lipsa oricărui demers de despăgubire, atitudinea cinică a băncii, atragem atenția tuturor deponenților Intesa SanPaolo Bank, că banii acestora pot fi furați, pot fi convertiți fără acordul lor, cazul nostru fiind o dovadă clară.

Vom reveni cu noi amănunte

Marius Leontiuc – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 33 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code