Economice

Gabriel Ivan a fost desemnat să conducă subsidiarele CHEP din România și Bulgaria

În rolul său extins, Gabriel Ivan va susține dezvoltarea procesului de colaborare și optimizare a pieței de supply chain din Bulgaria și creșterea acesteia, pentru a consolida poziția de lider a companiei pe piața regională de supply chain.

Gabriel Ivan va coordona operațiunile comerciale și P&L-ul pentru România și Bulgaria, care au intrat pe piața Europei de Sud-Est în anul 2012.

“Ambele piețe au un context economic și condiții de dezvoltare similare, deci ne propunem să consolidăm poziția CHEP ca furnizor preferat de producători și retaileri la nivel regional, atunci când vorbim de managementul eficient al paleților și de operațiuni de distribuție prietenoase cu mediul. Acestea vor aduce creștere sănătoasă pentru fiecare actor din supply chain,” a declarat Gabriel Ivan.

România este una dintre piețele cu cea mai mare creștere din rețeaua europeană a grupului logistic. Subsidiara locală a raportat venituri totale de 117 milioane de lei (29,5 milioane de dolari) la 31 decembrie 2020, menținând un avans anual de două cifre în pofida mediului economic volatil.

Portofoliul companiei include peste 400 de companii locale și internaționale din sectorul FMCG românesc, care utilizează paleții CHEP pentru a reduce costurile și amprenta de carbon a lanțului de aprovizionare.

CHEP Bulgaria este lider în furnizarea de servicii de închiriere a paleților reutilizabili la nivelul pieței locale, cu o bază actuală de clienți care depășește 200 de companii din FMCG și venituri totale de 3,69 de milioane de dolari la sfârșitul anului trecut.

Modelul circular de business CHEP implică închirierea de paleți reutilizabili către producători și distribuitori, care beneficiază în comun de costuri mai scăzute și de scăderea impactului de mediu la nivelul lanțului de distribuție, comparativ cu opțiunea tradițională de achiziție și management al unui stoc propriu de paleți.

Despre CHEP

CHEP este liderul mondial în servicii de închiriere a paleţilor şi containerelor şi parte a grupului Brambles. Din anul 2012, compania deserveşte atât clienți internaţionali, cât şi producători locali, în principal în domeniul bunurilor de larg consum precum: produse de curăţenie şi igienă personală, băuturi, produse alimentare proaspete şi uscate, ulei şi consumabile din hârtie. CHEP oferă o gamă de soluţii şi servicii de consultanţă care cresc performanţa activităţilor logistice. Modelul CHEP este unul sustenabil în esenţă, reducând riscurile operaţionale, deteriorarea produselor și consumul de resurse naturale.

The post Gabriel Ivan a fost desemnat să conducă subsidiarele CHEP din România și Bulgaria appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code