Economice

Gama Allview AndroidTV, primele televizoare Cloud Gaming Ready din România

Boosteroid.com, cea mai mare companie europeană de Cloud Gaming, a trimis redacției Economica.net, pentru prezentare, televizorul Android TV 50″/ 50ePlay7100-U, capabil să se conecteze la internet și astfel să permită rularea celor mai populare jocuri din lume direct pe televizor prin instalarea aplicației BoosteroidTV.

Astfel Allview se detașează pe piața româneasca față de concurenții săi mult mai puternici: Samsung, LG, Sony și Panasonic, propunând utilizatorilor săi o soluție mult mai ieftina și eficientă. Practic televizorul Allview în combinație cu soluția de Cloud Gaming a Boosteroid devine cea mai tare și mai accesibilă consolă de gaming.

Luând în calcul prețurile extrem de atractive ale televizoarelor Allview, precum și subscripția de numai 7,14 euro pe lună a serviciului de Cloud Gaming Boosteroid, pachetul rezultat din oferta celor două companii devine cel mai atractiv de pe piață ca raport pret-calitate-beneficii, înlăturând necesitatea unei console de gaming (PlayStation sau xBox) ori a unui computer performant.

Televizorul Allview care ne-a fost trimis și pe care am testat aplicația BoosteroidTV este un AndroidTV cu ecran VA DLED, o diagonală de 126cm și rezoluție 4k UHD la un preț de doar 1949 de lei, cu un design plăcut și o calitate impresionantă a imaginii.

De aici presupunem că se întrevede o colaborare de succes: două companii românești, cu produse și servicii de înaltă calitate, umăr la umăr, pot aduce o noutate în piața de tehnologie: TV & Gaming într-un singur dispozitiv.

Aplicația de cloud gaming BoosteroidTV facilitează accesul pasionaților de jocuri, la peste 350 de jocuri dedicate pentru computer, ce pot fi rulate direct pe televizorul Android Allview. Printre aceste jocuri enumerăm titluri de renume precum Need For Speed, Grand Theft Auto, Fortnite, World of Tanks, dar și Call of Duty, Dead by Daylight, Assetto Corsa, PUBG etc.

Pentru a reduce costurile gamerilor, Boosteorid a pus la dispoziție în Magazinul Play (GooglePlay) și o aplicație care îți transformă smartphone-ul Android în controller pentru a putea rula jocurile fără un device dedicat, dar pot fi utilizate și gamepad-uri cu conectivitate Bluetooth.

Concluzia este că dacă parteneriatul Boosteroid – Allview va prinde contur, vom avea la dispoziție cea mai tare consolă de jocuri, integrată într-un televizor cu performanțe de ultimă generație la un preț accesibil pentru orice doritor.
Pentru mai multe informații despre serviciul de Cloud Gaming puteți accesa https://Boosteroid.com, iar informațiile despre televizoarele Allview AndroidTV pot fi găsite pe https://Allview.ro.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code