Flux-stiri

Gândurile lui Cristoiu, astăzi, de la ora 20:00, la Aleph News. PNL, după congres: revoluție sau involuție?

Gândurile lui Cristoiu, duminică, de la ora 20.00, la Aleph NewsGândurile lui Cristoiu, duminică, de la ora 20.00, la Aleph News

  • Alegerile din PNL. Un congres pentru liniștea noastră?
  • Orban vs Cîțu. Câștigătorul ia totul?
  • PNL, după congres: revoluție sau involuție?

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai vor pune sub lupă evenimentul care a polarizat în ultimele patru luni nu numai scena politică internă a partidului, ci și cea la nivel național: Congresul PNL pentru alegerea unui nou președinte. Vor fi analizate contextul, atmosfera, oferta și discursurile candidaților la congres, influența prezenței președintelui Iohannis la eveniment, minusurile și plusurile competiției interne, profilul câștigătorului și ce va însemna victoria acestuia pentru partid și în perspectiva alegerilor din 2024. 

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Gândurile lui Cristoiu, astăzi, de la ora 20:00, la Aleph News. PNL, după congres: revoluție sau involuție? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code