Flux-stiri

Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20:00, la Aleph News

„Gândurile lui Cristoiu”. Marea împărțeală și boicotarea coaliției din interior„Gândurile lui Cristoiu”. Marea împărțeală și boicotarea coaliției din interior

  • O păcăleală cât o taxă. De ce a mai intrat PSD la guvernare dacă nu a putut susține taxa de solidaritate, o măsură, specifică stângii?
  • Un an de la alegerile parlamentare. De ce nu au ieșit românii la vot?
  • Anul doi al pandemiei. Eșecul vaccinării și jocul relaxărilor

Astăzi, de la ora 20.00, publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai discută despre taxa de solidaritate, o măsură pe care PSD a susținut-o și apoi a renunțat la ea, fac o radiografie a scenei politice după alegerile parlamentare de anul trecut și analizează măsurile luate de autorități în al doilea an de pandemie.

De asemenea, vei afla cine ocupă cele cinci locuri  din Topul Săptămânii.

Iată de ce nu trebuie să ratezi emisiunea Gândurile lui Cristoiu, vineri, 10 decembrie, de la ora 20.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Gândurile lui Cristoiu, de la ora 20:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code