NEWSNET

Economice

Garanti acordă companiei Softronic o finanţare de 4,5 milioane de euro, pentru construcţia a două locomotive electrice

Potrivit sursei citate, finanţarea acordată recent pentru construirea de soluţii de transport feroviar curat este a treia din istoria relaţiei bancare Garanti BBVA – Softronic, după alte două împrumuturi acordate în 2014 şi 2018. Creditele anterioare au fost, de asemenea, destinate finanţării unor investiţii verzi.

„Garanti BBVA România continuă să sprijine, ca finanţator, mediul de afaceri local şi proiectele de investiţii ale antreprenorilor din România. Suntem mândri să ne unim din nou forţele cu Softronic şi vom continua să fim un partener de încredere pe termen lung pentru întreprinderile locale. Fiecare proiect verde pe care îl adăugăm în portofoliu reprezintă o reuşită şi ne dorim să sprijinim cât mai multe iniţiative de investiţii prietenoase cu mediul înconjurător”, a declarat Çagri Memişoglu, director general adjunct la Garanti BBVA România.

Garanti BBVA România este foarte activă în susţinerea mediului de afaceri românesc, aducând pe piaţă soluţii inovatoare, adaptate nevoilor clienţilor săi.

„Fără sprijinul unei bănci, activităţile de investiţii şi producţie nu pot fi susţinute. Pentru noi, Garanti BBVA a fost întotdeauna un bun partener, împreună cu care am dus la bun sfârşit proiecte importante”, a declarat Ionel Ghiţă, administrator al companiei Softronic.

Locomotivele produse de Softronic sunt destinate tractării trenurilor de marfă cu multe vagoane, grele şi care pot opera pe căi ferate cu pante mari, umede sau acoperite cu frunze, gheaţă şi zăpadă abundentă.

Garanti BBVA este o bancă universală, care face parte din Grupul Garanti BBVA România, alături de Garanti BBVA Leasing (marca sub care activează Motoractive IFN SA) şi Garanti BBVA Credite de Consum (marcă sub care activează Ralfi IFN SA), care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing (leasing financiar pentru vehicule, echipamente, imobiliare, sale &leaseback), servicii de administrare a flotei, precum şi credite de consum.

Activă în România din 1998, Garanti BBVA este deţinută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, cu un volum total al activelor de 70,4 miliarde dolari (iunie 2021), poziţie de top pe toate liniile de business şi peste 19 milioane de clienţi. Acţionarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, cu un volum total al activelor de peste 648 miliarde euro şi peste 78,9 milioane de clienţi.

The post Garanti acordă companiei Softronic o finanţare de 4,5 milioane de euro, pentru construcţia a două locomotive electrice appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code