Economice

Gheorghe Flutur anunţă că a fost propus pentru funcţia de preşedinte interimar al PNL

Gheorghe Flutur anunţă că va deţine funcţia de preşedinte interimar al PNL, până la organizarea partidului, conform deciziei luate în unanimitate în şedinţa de duminică a Biroului Politic al Partidului Naţional Liberal.

Totodată, Lucian Bode va deţine funcţia de secretar general interimar, conform unei decizii adoptate în unanimitate, în acelaşi for.

Gheorghe Flutur a fost validat de către liberali, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, pentru preluarea interimară a funcţie de preşedinte, iar Lucian Bode va fi secretar general interimar al formaţiunii. Flutur a adăugat că propunerea pe care ar urma să o valideze Consiliul Naţional duminică este ca Congresul extraordinar să aibă loc pe 10 aprilie, de la ora 11.00 la Palatul Parlamentului, cu 1.300 de delegaţi, termenul depunerii moţiunilor pentru candidaturile la şefia PNL fiind 6 aprilie, ora 18.00, iar dezbaterile în organizaţiile judeţene să aibă loc până pe 8 aprilie, ora 22.00.

Florin Cîţu a anunţat, sâmbătă, 2 aprilie, că şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL). Ședința convocată sâmbătă de Florin Cîțu a fost suspendată pentru că nu s-a îndeplinit cvorum. În Biroul Executiv sunt 62 de membri, din care 53 au drept de vot, iar la ședința convocată de Cîțu au ajuns doar Dan Vîlceanu, deputatul Cristian Băcanu și Teodor Stolojan.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code