Flux-stiri

Gheorghe Flutur, noul șef intermediar al PNL. Alegerile vor fi pe 10 aprilie

  • 10 aprilie este data la care 1.300 de delagați din țară vor pune ștampila pe un nou suflu liberal.
  • Liderii PNL s-au aliniat deja în spatele lui Nicolae Ciucă.
  • Doar 3 zile mai are la dispoziție Nicolae Ciucă pentru a lua decizia.

PNL mai are un singur pas de făcut până la alegerea unui nou președinte. 10 aprilie este data la care 1.300 de delagați din țară vor pune ștampila pe un nou suflu liberal. Nu știi acum cine este acesta, dar liderii PNL s-au aliniat deja în spatele lui Nicolae Ciucă. Premierul se lasă așteptat. Spune că analizează dacă își va depune candidatura.

Doar 3 zile mai are la dispoziție Nicolae Ciucă pentru a lua decizia. Rapiditatea acestei decapitări a conducerii PNL are și o explicație, venită de la președintele interimar, Gheorghe Flutur. „La vremuri excepționale, avem nevoie de măsuri excepționale și ne adaptăm din mers”.

Scriitorul și publicistul Ion Cristoiu vine, însă, cu o altă interpretare. „Nu e vorba de o debarcare a lui Cîțu, ci de o înscăunare a lui Ciucă. Iraționalul din PNL vine din faptul că, deși debarcarea lui Cîțu fără niciun argument, fără să-și fi dat demisia sau să fi fost arestat precum Dragnea, era o ciudățenie.

Domnul Nicolae Ciucă să fie înscăunat cu cât mai puțină zarvă. Ăsta este scopul principal al acestei intrigi. Există un interes uriaș ca să fie domnul Ciucă președintele PNL”, a spus acesta.

The post Gheorghe Flutur, noul șef intermediar al PNL. Alegerile vor fi pe 10 aprilie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code