Economice

Gigi Becali pregătește un nou proiect imobiliar în pădurea Andronache din Voluntari

Gigi Becali, acționarul majoritar al firmei Arcom, care nu se mai află în procedură de insolvență de anul trecut, trece din nou la dezvoltări rezidențiale. Omul de afaceri aduce aport la capitalul social al societății un teren de lângă pădurea Andronache, aflată la limita Bucureștiului cu Voluntari.

„Există intenția unanimă a acționarilor existenți de a desfășura activități de dezvoltare imobiliară pe terenul ce urmează a se aduce ca aport la capitalul social de către George Becali, pentru acest nefiind însă clarificată situația de urbanism, prin poziționarea sa fiind apt să obțină în perioada următoare un regim urbanistic corespunzător”, se arată în Monitorul Oficial, consultat de Economica.net.

Terenul pe care omul de afaceri în aduce ca aport are aproape 25.000 de mp, dintre care 2 hectare sunt pădure. Terenul a fost evaluat la 18,34 de milioane de lei.

Arcom a ieșit în iunie 2021 din insolvență, la 12 ani de la intrarea în această procedură. Societatea de construcții a lui Gigi Becali nu ar fi la prima dezvoltare rezidențială. Compania începuse înainte de criză construcția a trei blocuri în Pipera, însă criza a oprit lucrările pe șantier, iar blocurile-fantomă au fost cumpărat de un investitor din Marea Britanie. 

CITEȘTE ȘI Gigi Becali revine în imobiliare: „Am planuri de sute de milioane de euro”

Gigi Becali a declarat pentru Economica.net anul trecut că deține zeci de hectare de teren în nordul Capitalei, din care a tot vândut în ultimii ani mai multor dezvoltatori imobiliari, și că are planuri de sute de milioane de euro. Pe o parte din terenuri au proiecte imobiliare și fiicele acestuia.

Becali Imobiliare, firmă înfiițată anul trecut, nu a desfășurat niciun fel de activitate până la finelui lui 2021, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code