Economice

Glovo organizează cursuri de educație financiară pentru curieri

Până în acest moment, Glovo, împreună cu BCR Școala de Bani, a organizat două sesiuni de educație financiară pentru curieri la care au participat peste 150 de curieri, urmând ca alte sesiuni de cursuri să fie organizate în lunile viitoare.

Prin intermediul cursurilor, curierii au primit, de la experții BCR Școala de Bani, informații referitoare la cum pot lua decizii înțelepte din punct de vedere financiar, dar și sfaturi despre cum pot economisi. Mai mult decât atât, începând cu Ziua educației financiare, întreaga flotă de curieri va putea accesa materiale informative cu elementele de bază ale educației financiare, special create pentru ei de către specialiștii BCR, timp de o săptămână.

“Suntem bucuroși că împreună cu experții financiari ai BCR Școala de Bani putem să venim către curierii Glovo cu sfaturi financiare atât de utile, dar și de faptul că participanții de până acum la sesiunile deja organizate au fost curioși și încântați de acest demers. Pentru noi este un proiect pilot, pe care ne dorim să îl ducem mai departe și prin care vrem să oferim posibilitatea tuturor curierilor care livrează prin intermediul Glovo de a accesa cunoștințe ce le pot impacta într-un mod pozitiv viața”, a declarat Victor Răcariu, Regional General Manager Glovo pentru Europa de Sud-Est.

Glovo oferă diverse tipuri de cursuri pentru curieri, în mai multe țări precum; Ghana, Italia, Coasta de Fildeș, Kenya, Maroc, Nigeria, Portugalia, Spania, Uganda și Polonia și intenționează să continue să extindă piețele și limbile în care sunt disponibile cursurile pentru curieri, cu scopul de a le avea disponibile în toate regiunile Glovo până la sfârșitul anului 2022.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code