Economice

Gothaer Asigurări Reasigurări şi-a schimbat denumirea în Allianz-Ţiriac Unit Asigurări

Aceasta este prima achiziţie realizată de Allianz-Ţiriac şi reflectă angajamentul său pentru piaţa de asigurări şi economia românească. Odată cu modificarea numelui societăţii s-a modificat şi sigla/logo-ul acesteia.

„Noua etapă în care păşeşte compania noastră ne oferă oportunitatea de a fi identificaţi ca parte a unuia dintre cei mai mari şi cunoscuţi asigurători din România, Allianz-Ţiriac Asigurări şi ne va ajuta să ne integrăm mai uşor în structura acestuia. Cu toate acestea, până la momentul integrării, vom continua să funcţionăm ca o entitate independentă de acţionarul nostru, păstrând aceeaşi abordare de afaceri axată pe înţelegerea nevoilor şi aşteptărilor clienţilor noştri, oferindu-le acestora produse şi servicii de asigurare de calitate. Activitatea companiei se va desfăşura în continuare normal, ca şi până acum, dar beneficiind de susţinerea unui acţionar puternic”, precizează Ciprian Pop, CEO Allianz-Ţiriac Unit.

Menţinerea standardelor înalte de calitate a serviciilor, dezvoltarea portofoliului de clienţi şi îmbunătăţirea profitabilităţii reprezintă în continuare principalele axe care ghidează activitatea Allianz-Ţiriac Unit Asigurări în România.

În 2021, compania a înregistrat o creştere de 16,26% a subscrierilor faţă de anul anterior, până la 90,5 milioane de lei. Creşterea a fost generată preponderent de segmente precum: asigurări de călătorie (+52%) completate de asigurări Storno cu o creştere de aproape 186%, datorată cu precădere atenţiei mai mare acordate călătoriilor efectuate în contextul pandemiei; asigurări CARGO (asigurări pentru activităţi de transport) – creştere de aproape 98%; asigurări CAR (pentru lucrări de construcţii sau montaj) – creştere de aproape 80%; asigurările CASCO – creştere de 39%; asigurările pentru IMM-uri (întreprinderi mici şi mijlocii) – creştere de 21%.

În ceea ce priveşte activitatea din această etapă a existenţei sale, reprezentanţii Allianz-Ţiriac Unit Asigurări precizează că redenumirea companiei nu influenţează în niciun fel relaţia cu clienţii şi partenerii de afaceri sau contractele de asigurare aflate în vigoare. Beneficiile oferite, condiţiile contractelor de asigurare şi datele de contact rămân neschimbate în perioada următoare.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code