Economice

Groupama a inaugurat chatbot-ul Amelie, un asistent virtual pentru clienții companiei

Amelie este dezvoltată pe tehnologia conversațională de la DRUID și răspunde la întrebările clienților sau vizitatorilor site-ului Groupama, indiferent de oră sau zi.

Chatbot-ul Amelie poate oferi informații utile despre principalele categorii de produse din portofoliul Groupama: Auto, Călătorii, Proprietăți și bunuri, Viață sau Sănătate. Clienții pot afla mai multe detalii despre modul în care aceste produse pot fi achiziționate, care sunt procedurile de avizare a daunelor și documentele necesare, termenele de soluționare sau detalii ce țin de asistența de urgență.

Informațiile sunt actualizate permanent, clienții având opțiunea de a adresa întrebări libere sau de a parcurge în mod ghidat sugestiile de subiecte oferite de Amelie. În prima săptămână de la lansare, Amelie a înregistrat peste 1000 de interacțiuni.

Groupama a mai dezvoltat anterior, alături de DRUID, și chatbot-ul intern, Ioana, creat pentru a le oferi angajaților informații la zi despre procesele interne, măsuri specifice în contextul pandemiei de Covid-19 și alte indicații utile.

Despre Groupama

Groupama este lider pe piaţa de asigurări din România, având un protofoliu de peste un million de clienţi individuali şi peste 80.000 de companii. Parte a unui grup internaţional de asigurări şi servicii financiare, mutualist si cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajaţi deservind peste 13 milioane de clienţi la nivel global, Groupama îşi orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse şi servicii simple şi flexibile, adaptabile nevoilor acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.

Despre DRUID

DRUID este lider global în automatizare conversațională AI. Platforma fără cod a DRUID le permite companiilor să automatizeze comunicarea cu clienții și angajații lor cu ajutorul asistenților AI virtuali. Datorită celor 500 abilități de conversație predefinite și a conectorului cu roboți UiPath nativ, DRUID susține implementări de 3-5 ori mai rapide. DRUID este disponibil în orice scenariu de implementare și oferă suport pentru conversații în orice limbă și pe orice canal digital.

The post Groupama a inaugurat chatbot-ul Amelie, un asistent virtual pentru clienții companiei appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code