NEWSNET

Flux-stiri

Guido Bertolaso, despre campania de vaccinare din Italia: „Recomand cu tărie pregătirea pentru a treia doză”

Guido Bertolaso, despre campania de vaccinare din ItaliaGuido Bertolaso, despre campania de vaccinare din Italia

  • Peste 40 de milioane de italieni vaccinați împotriva noului coronavirus cu ambele doze, conform datelor oficiale, echivalent cu 74,07% din populația peste 12 ani.
  • Numărul de cazuri de Covid-19 este ușor în scădere.
  • Vor fi puse la dispoziție doze suplimentare de vaccin Pfizer și Moderna.

Coordonatorul campaniei de vaccinare din Lombardia, Guido Bertolaso, a anunțat că în curând va începe campania de vaccinare cu doza 3, transmite Corriere TV.

„Pe 22 noiembrie, și dacă nu la data respectivă în termen cât mai scurt, înainte de Crăciun vom începe să vaccinăm cu a treia doză toți italienii, așa cum este corect și înțelept. Cea de-a treia etapă a campaniei de vaccinare se va încheia până în mai 2022”. Acest lucru a fost declarat de coordonatorul campaniei de vaccinare din Lombardia, Guido Bertolaso. „Îi sfătuiesc cu tărie pe toți să se pregătească pentru a treia doză, deoarece virusul nu a dispărut”, a adăugat Bertolaso.

The post Guido Bertolaso, despre campania de vaccinare din Italia: „Recomand cu tărie pregătirea pentru a treia doză” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code