Economice

Haier a început producția de frigidere în noua sa fabrică din România, o investiție de 70 de milioane de euro

Haier Tech se află în Parcul Industrial Allianso din Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești, unde a început producția celor mai bune frigidere din clasă, concepute cu un accent pe conectivitate, conservare și consum redus de energie.

La începutul acestui an, compania anunțase că fabrica se va deschide la sfârșitul primăverii. 

Cu o investiție de peste 70 de milioane de euro, fabrica dispune de cele mai recente inovații cu tehnologie IoT (Internetul lucrurilor), Industry 4.0 și acoperă o suprafață de 63.000 mp. Este echipată cu două linii de producție, are în prezent peste 800 de angajați care sunt susținuți de roboți și utilaje de ultimă generație. Haier Tech va avea o capacitate de producție de peste un milion de frigidere pe an, pentru a deservi atât piața locală, cât și cea internațională, reprezentând astfel cel mai mare centru de refrigerare pentru export în Europa al Haier.

„România și parcul industrial modern din Ploiești au fost cea mai bună alegere pentru Haier datorită poziției geografice în regiune,  a infrastructurii și avantajelor lanțului de aprovizionare. Prima unitate de producție de frigidere din UE ne va permite să ne scurtăm logistica și timpul de lansare pe piață, în conformitate cu misiunea noastră, distanța zero față de consumatori, și viziunea de a fi prima alegere a consumatorilor pentru locuințe inteligente” spune Yannick Fierling, CEO al Haier

Fabrica va deservi piața europeană și consumatorii europeni datorită proximității.

Haier Europa face parte din Haier Smart Home, listat la Bursa de Valori din Shanghai din 1993. Haier Smart Home are pe plan global 25 de parcuri industriale, 10 centre de cercetare și dezvoltare și aproximativ 100.000 de angajați. Cu un venit operațional în valoare de 25 miliarde euro în 2019, rețeaua globală de vânzări a companiei acoperă peste 160 de țări.

 

The post Haier a început producția de frigidere în noua sa fabrică din România, o investiție de 70 de milioane de euro appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code