Economice

Încă un dezvoltator român care trece granița: Forty Management vrea să ajungă în Varșovia, Praga și Bugapesta cu Crystal Lagoons

Forty Management, care va începe anul acesta lucrările de construcție la proiectul Crystal Lagoon din București, vrea să se extindă și în capitalele din regiune. Dezvoltatorul român, deținut în mare parte de Lucian Azoiței, a cumpărat licența de exploatare a Crystal Lagoons și pentru orașele Varșovia, Praga și Budapesta. Economica.net a relatat că și dezvoltatorul One United Properties va trece granița în curând și că prospectează piața pentru un proiect rezidențial la Milano. 

CITEȘTE ȘI Forty Management a preluat licenţa americanilor de la Crystal Lagoon pe care o va folosi în dezvoltarea unui proiect imobiliar mixt în Bucureşti

Compania și-a anunțat și bugetul de venituri și cheltuieli pentru acest an. AStfel, veniturile din vânzarea proprietăţilor rezidenţiale dezvoltate de Forty Management sunt estimate la  394,6 milioane lei, iar cele din chirii la 2,4 milioane lei. Investiţiile bugetate sunt de 155 de milioane lei pentru acest an.

„Anul acesta vom finaliza și preda clienților Central District Viitorului 134 şi vom demara proiectul nostru mixt de regenerare urbană Central District Lagoon City, și de aceea prevedem creşteri semnificative din vânzările și închirierile acestor proiecte. Estimăm că vom investi 155 milioane de lei în 2022, capital care va fi folosit exclusiv pentru a dezvolta Central District Lagoon City”, spune Ana Hogea, directorul executiv al Forty Management.

Ce proiecte a mai dezvoltat Forty Management

Veniturile din chirii sunt estimate să ajungă la 2,4 milioane de lei în 2022, ca urmare a închirierii integrale a componentelor comerciale rămase în Central District Cuza99, Central District 4 Elemente și a Central District Viitorului 134. Dezvoltatorul a anunțat o cifră de afaceri consolidată de 109,4 milioane de lei pentru primele nouă luni din 2021, în creştere cu 76,3% faţă de perioada similară din 2020, şi un profit net de 36 milioane lei, în creștere cu 56% față de aceeași perioadă a anului precedent.

Portofoliul companiei include proiectele Central District Cuza99, Central District 4 Elemente, Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City și Central District Royal Suites, livrate sau în diferite faze de dezvoltare.

Forty Management este fondată și este condusă de Lucian Azoiței, care în prezent deţine 88,43% din acţionariatul companiei.Portofoliul companiei cuprinde 333 de apartamente finalizate, 600 de apartamente în construcție, un hotel de 5 stele cu 300 de camere, 9.000 mp de spații de birouri precum și spații comerciale. Forty Management a obținut certificarea Green Homes pentru toate proiectele sale realizate până în prezent.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code