Economice

Invalda Invl, primul investitor de private equity din Lituania, intră în România şi deschide Refi Ro, firmă de tip holding

Investitorul de private equity Invalda Invl din Lituania a înfiinţat recent firma Refi Ro cu sediul în Capitală, conform informaţiilor obţinute de Economica.net de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Invalda Invl s-a lansat în anul 1991 şi este primul investitor de private equity din Lituania.
Grupul Invalda Invl gestionează peste 20 de fonduri de investiţii şi de pensii (pilonul al II-lea şi pilonul al III-lea) din Lituania şi Letonia.

În august 2021 grupul Invalda Invl a anunţat înfiinţarea companiei Invl Life în scopul de a prelua operaţiunile diviziei baltice de asigurări de viaţă a companiei finlandeze Mandatum Life. Invl Life e condusă de Rasa Kasperavičiūtė.

La 1 iulie 2022, Invalda Invl a finalizat achiziţia diviziei baltice de asigurări de viaţă a companiei Mandatum Life, una dintre cele mai mari companii de profil din Finlanda.
Divizia de asigurări de viaţă a companiei Mandatum Life, care operează în Lituania, Letonia, Estonia, preluată recent de Invalda Invl, are peste 29.000 de clienţi şi active în valoare de 150 de milioane de euro.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code