NEWSNET

Economice

Ioan Mătieș este noul director general al JW Marriott Bucharest Grand Hotel

El îl înlocuiește pe Tino Lindner, care a asigurat conducerea hotelului în ultimii trei ani. Strategia anunțată de noul director general este de a continuă reprezentarea modernă a brandului JW Marriott în segmentul lux. Mătieș are o experiență de aproape 26 de ani în industria HoReCa.

„Fac parte din echipa JW Marriott încă de la deschiderea primului hotel din România. Îi mulțumesc lui Tino pentru tot ceea ce a realizat și în mod special că a continuat să investească în implementarea tehnologiilor digitale pentru a îmbunătăți experiența oaspeților, mai ales în ultimul an și jumătate, o perioadă dificilă pentru industria ospitalieră. Ocuparea acestei noi poziții mă bucură, mă entuziasmează și mă onorează. Experiența dobândită în segmentul de lux al ospitalității mă va ajuta să îndeplinesc, alături de echipa mea, obiectivele de business ale companiei, cu accent pe inovație, personalizarea unor experiențe de lux pentru oaspeții noștri și creșterea notorietății”, a declarat noul director general al W Marriott Bucharest Grand Hotel

Ioan Mătieș s-a alăturat JW Marriott Bucharest Grand Hotel în anul 2000, ca director of Event Management. De atunci, el a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul grupului hotelier, atât în țară, cât și în străinătate. Astfel, în perioada 2006 – 2014 a lucrat ca director Food & Beverage în cadrul Frankfurt Marriott Hotel. În 2014, Mătieș este numit director general al Renaissance Atyrau Hotel și Marriott Executive Apartments din Kazakhstan.

În 2017, a acceptat să preia funcția de director general al Voronezh Marriott Hotel, ocupându-se de inaugurarea acestui nou hotel, pornind de la crearea planului de recrutare, coordonarea activităților de marketing, până la conceperea și implementarea strategiei de vânzări. În 2018, el a fost numit directorul general al Istanbul Marriott Hotel Sisli. Sub conducerea lui, hotelul a primit Premiul de Excelență pentru Performanța Financiară în urma căruia indicele cotei de piață s-a îmbunătățit semnificativ.

Ioan Mătieș este licențiat în Managementul Turismului și Ospitalității, iar în 2019 a absolvit programul ASCENT – Leadership Accelerator de la Universitatea din Carolina de Nord, Statele Unite, pe lângă alte programe de dezvoltare parcurse de-a lungul anilor.

The post Ioan Mătieș este noul director general al JW Marriott Bucharest Grand Hotel appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code