NEWSNET

Flux-stiri

Ion Cristoiu: „Bursa de merit trebuia să fie de la 9,90, că nu e bursă de sărăcie”

  • Despre bursele de merit, Ion Cristoiu susține că este perfect normal ca acestea să se acorde de la pragul de 9,50.
  • Bursa de merit vine de la 9,50, că e bursă de MERIT, nu de sărăcie”, susține publicistul.
  • Ion Cristoiu: „Erau cheltuieli nesăbuite. După părerea mea, trebuia să fie de la 9,90”.

Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au discutat despre evenimentele politice interne previzibile în acest an și motivele care le vor genera, decizia de a modifica pragul de burse, rolul cheie al președintelui Iohannis în resetarea României și pericolul de a rata o oportunitate istorică, dar și despre anul doi al pandemiei, președinția franceză a UE și protestele din Kazahstan.

Despre bursele de merit și decizia lui Sorin Cîmpeanu, Ion Cristoiu susține că este perfect normal ca acestea să se acorde de la pragul de 9,50. Pragul de 8,50 ar fi fost prea ușor de atins și nu ar mai exista noțiunea de „merit”.

„Cum adică, bursa de merit era de la 8,50!? Eu eram elev de 10, eram și la matematică; deși n-am nicio treabă cu matematica. Bursa de merit vine de la 9,50, că e bursă de MERIT, nu de sărăcie. Un elev ar cărui tată era miliardar și avea 8,50, lua bursă de merit”, spune Ion Cristoiu.

În același timp, publicistul Ion Cristoiu consideră că pragul de 9,90 ar fi fost chiar mai potrivit pentru acordarea burselor de merit. El subliniază faptul că, la pragul de 8,50, bursa de merit era prea accesibilă și erau niște „cheltuieli nesăbuite”.

„Erau cheltuieli nesăbuite, (n.r. să dai bursă de la 8,50), nici măcar de la 9. După părerea mea, trebuia să fie de la 9,90. Bursa de merit! După asta poți să introduci: bursă de sărăcie, bursă de ochi albaștri, bursă de orfani… De la 8,50 primeau și băieți de miliardari,” a declarat publicistul Ion Cristoiu în cadrul emisiunii Gândurile lui Cristoiu.

The post Ion Cristoiu: „Bursa de merit trebuia să fie de la 9,90, că nu e bursă de sărăcie” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code