NEWSNET

Flux-stiri

Ion Cristoiu: „Vaccinarea a fost prezentată ca un fel de Isus Hristos. Va deveni obligatorie în toată Europa”

Ion Cristoiu spune că liderii politici au idealizat vaccinul, fără să le spună oamenilor că nu le asigură imunitate sută la sută, ceea ce a fost o greșeală.

A fost o ciudățenie, și anume transformarea vaccinului într-o sărbătoare. Omenirea a fost într-o criză a pandemiei. Și au apărut liderii politici din Occident care au spus să vină vaccinul. Vaccinul era un fel de Isus Hristos, era salvarea. O greșeală. Pentru că nu există un medicament perfect. În sfârșit s-a făcut vaccinul, s-a achiziționat în cantități uriașe, plătite de UE în numele tuturor statelor, și atunci a avut loc o idealizare a vaccinului. În mod normal trebuia să se spună ceea ce se spune acum. Oameni buni, vaccinul nu este un medicament perfect, el nu asigură imunitate sută la sută”, a afirmat publicistul.

Ion Cristoiu susține că vaccinarea va deveni obligatorie în toată Europa, ceea ce se întâmplă și acum, dar pe ocolite, prin instituirea unor restricții pentru nevaccinați.

„Idealizându-se vaccinul, au fost neglijate celelalte măsuri, de distanțare socială… eu vorbesc de propaganda oficială, de mașinărie, că mașinăria a transformat vaccinarea în soluție ideală, ori nu e adevărat. Și acum vin la cea mai mare problemă care este acum, vaccinarea obligatorie. După părerea mea, spre tristețea antivacciniștilor, va fi în toată Europa. Statele fac acum tot un fel de vaccinare obligatorie, dar o fac așa… după ureche. Austriecii au anunțat vaccinarea obligatorie pentru februarie, da? Tu, ca putere, te confrunți cu două situații. Închid și ăia nu zic nimic sau ies milioane în stradă. E mai corect să anunți vaccinarea obligatorie și atunci am un text… ceea ce se întâmplă acum e tot o vaccinare obligatorie, dar e ticăloasă, adică nu ai voie aia, aia”, a explicat publicistul.

Ion Cristoiu remarcă totodată că, deși valul 4 a fost cel mai grav pentru România, niciunul dintre cei care gestionează pandemia nu a fost tras la răspundere. “La noi s-a întîmplat un lucru foarte grav. Acest val 4 a fost cel mai grav pentru România. Am bătut la numărul de decese, am apelat la străinătate. Știți care este gravitatea? Că puterea nu a suferit nimic. La ce s-a întâmplat, numărul de morți, normal era ca aceia care nu au gestionat această pandemie să fie rași. Faptul că nu li s-a întâmplat nimic, arată că nu vor lua nimic în serios”, a subliniat publicistul

The post Ion Cristoiu: „Vaccinarea a fost prezentată ca un fel de Isus Hristos. Va deveni obligatorie în toată Europa” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code