Economice

Klaus Iohannis: Luni voi organiza runda de consultări cu partidele parlamentare

„Am decis că voi organiza runda de consultări luni, începând de la ora 12,00, cu partidele parlamentare”, a declarat şeful statului.

Preşedintele a arătat că ”Guvernul a fost dărâmat de unii politicieni care au dorit să arate pur şi simplu că au voturi suficiente ca să dărâme Guvernul”.

”Nu au nicio gândire pentru ce urmează după şi evaluarea mea, oricât de trist ar suna, este că acest Guvern a căzut victimă unor orgolii politicianiste care nu au în spate nicio gândire pentru România sau pentru români”, a spus şeful statului.

Preşedintele a spus că ”USR, care s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea la un moment dat, din motive de ei ştiute, ceea ce nu a fost bine, dar s-a mai întâmplat ca partide să plece de la guvernarea”.

”Însă pentru USR nu a fost suficient, s-au aliat cu PSD şi AUR şi au dărâmat Guvernul. Acum trebuie să găsim o ieşire din această criză în care am intrat”, a afirmat el.

The post Klaus Iohannis: Luni voi organiza runda de consultări cu partidele parlamentare appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code