Economice

La numai 3 luni de la lansare, Economie la Energie a fost nominalizată la ”Premiera Anului” la Gala Energynomics Awards 2021

Construit pentru a oferi consumatorilor casnici soluții rapide și eficiente de comparare a ofertelor de energie electrică și gaze naturale ale furnizorilor de pe piața liberă, platforma Economie la Energie este primul comparator comercial care își propune să faciliteze accesul permanent al consumatorilor casnici la cele mai bune oferte energie și gaze naturale de pe piața liberalizată.

După o creștere foarte rapidă într-un timp scurt de la lansare, platforma Economie la Energie a fost nominalizată la Gala Premilor pentru Excelență În Energie organizată de Energynomics Awards, unul dintre cele mai mari evenimente de evaluare și premiere a proiectelor cu idei și realizări deosebite din domeniul energetic.

Platforma Economie la Energie a fost nominalizată la premiul categoriei ”Premiera Anului”, alături de încă 4 proiecte deosebite din zona energetică. Proiectele au fost evaluate de câțiva dintre cei mai buni profesioniști din domeniu energetic, iar criteriile de evaluare și alegere a proiectului câștigător au fost indicatori precum succes, impact, inovație.

La eveniment au fost prezente o parte dintre cele mai mari personalități din industria energetică, precum George Niculescu, Secretar de Stat la Ministerul Energiei, Carolina Hidea, Consilier Economic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România, Zoltan Nagy-Bege, Vicepreședinte ANRE, Cristian Nacu, Senior Country Officer Romania and Moldova, IFC World Bank, Dragoș Tuță, Fondator și Director Executiv al Ambasadei Sustenabilității în România.

Viziunea platformei Economie la Energie este de a ajuta consumatorii casnici să înțeleagă mai bine zona serviciilor de furnizare a energiei electrice și gaze naturale, astfel încât să ia cele mai bune decizii pentru gospodăriile lor.

Prin interfața prietenoasă și ușor de folosit a platformei, toți consumatorii casnici pot descoperi și compara în mod gratuit cele mai bune oferte de energie electrică și gaze naturale ale tuturor furnizorilor de pe piața liberă.

Prin utilizarea comparatorului Economie La Energie, consumatorii casnici din România pot economisi, în medie până la 400 de lei pe an la serviciile de energie electrică și până la 900 de lei pe an la serviciile de gaze naturale.

The post La numai 3 luni de la lansare, Economie la Energie a fost nominalizată la ”Premiera Anului” la Gala Energynomics Awards 2021 appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code