Economice

Leroy Merlin va deschide în luna mai al doilea magazin din Brașov și ajunge la 20 de unități în România

Leroy Merlin, liderul european al pieței de bricolaj, prezent pe plan local cu 19 magazine, va inaugura în data de 13 mai un magazin de 7000 de metri pătrați în cartierul brașovean Astra, potrivit unui anunț al companie. Unitatea este cea de-a 20-a a rețelei, a doua din Brașov și comercializează peste 23.000 de produse din categorii variate precum: materiale de construcții, grădinărit, decorațiuni, unelte, produse pentru casă și multe altele. Totodată, clienții noului magazin vor avea acces și la soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară, Comanda telefonică – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu sau aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate cele peste 30.000 de produse din portofoliu.

„Brașovul este o piață dinamică, fiind un oraș modern cu o populație în creștere. Prin urmare, decizia de a deschide un al doilea magazin în oraș a venit în urma cererii tot mai crescute de produse de bricolaj, susținută și de proiectele în construcții aflate în desfășurare, dar și de interesul brașovenilor pentru amenajarea și renovarea propriilor locuințe sau a altor proprietăți, mai ales că Brașovul este și un oraș turistic. De asemenea, noul magazin are o poziție geografică favorabilă, ce oferă acces mai ușor și mai rapid la gama de produse Leroy Merlin celor din localitățile situate în partea de sud a județului. Odată cu deschiderea celui de-al doilea magazin, ne dorim să devenim opțiunea favorită a brașovenilor și, totodată, liderul pieței locale de bricolaj și amenajare a locuințelor din Brașov”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

Angajează 20 de persoane

Cel de-al doilea magazin Leroy Merlin din Brașov va avea peste 100 de angajați, dintre care 80 au fost deja recrutați. În prezent, mai sunt disponibile 20 de posturi precum: Consilier Vânzare (10 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții), Consilier Servicii Clienți (5 poziții).

LEROY MERLIN este parte a grupului ADEO, deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și are peste  115.000 de angajați.

În România funcționează 19 magazine , cu peste 3000 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Citește și 

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code