Economice

Libertatea economică, în centrul atenției la Palatul Parlamentului. Free Market Road Show revine în format fizic, cu vorbitori de elită

The Free Market Road Show oferă soluții pro piață la problemele actuale în 40 de țări din Europa, cu peste 400 de speakeri implicați în mai puțin de 12 săptămâni. „După doi ani în care evenimentele FMRS s-au desfășurat în mediul online, pentru prima dată de la izbugnirea pandemiei de COVID-19, Free Market Road Show vor avea loc, din nou, live. Cele mai importante grupuri de reflecție, cercetători, oameni de afaceri și experți în politici vor avea ocazia să se întâlnească și să discute soluții la unele dintre cele mai presante probleme actuale, cum ar fi libertatea individuală, democrația, politica monetară, inovarea, comerțul și lanțurile de aprovizionare, durabilitatea, geopolitica și multe altele.”, anunță organizatorii.

Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie, la Senatul României, începând cu ora 10. Invitați sunt personalități din România și din afara țării. Sunt prezenți și președintele Senatului, Florin Cîțu și ministrul investițiilor și fondurilor europene, Dan Vâlceanu, alături de lideri din mediul academic și nu numai, din mai multe țări ale lumii. Printre aceștia,Larry REED (The Foundation for Economic Education), Cris LINGLE( Universidad Francisco Marroquín in Guatemala), Nikos SOTIRAKOPOULOS( Ayn Rand Institute), Simon SAREVSKI( Austrian Economics Center).

Partenerii evenimentului sunt Ayn Rand Center Romania, Universitatea Romano-Americana, Academeya, Institutul de Economie Mondială, Solvit, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) și htss.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code