Economice

Liderul din RCA, cu peste 2,5 milioane de clienți, are șef nou. Noul director adjunct de la Euroins a lucrat în top management pentru multinaționale gigant

La un an de la momentul când Tanja Blatnik a preluat poziția de Director General al Euroins România, compania își consolidează și mai mult echipa de top management prin numirea lui Dragoș Oltenescu în funcția de Director General Adjunct, responsabil cu strategia financiară și transformarea companiei. Numirea sa a fost aprobată astăzi de Autoritatea Română de Supraveghere Financiară (ASF), anunță Euroins.

Dragoș Oltenescu, Director General Adjunct al Euroins România, are peste 20 de ani de experiență în management financiar și un palmares profesional bogat în conducerea de proiecte ample precum transformarea afacerii, implementarea de strategii financiare și managementul resursele și procedurile interne la unele dintre cele mai importante instituții bancare internaționale cu prezență în România. El are o vastă experiență de conducere în organizații mari, dar, de asemenea, și-a adus contribuția și la dezvoltarea de start-up-uri fintech, cu accent pe produsele de plată digitală . Experiența sa a fost acumulată în urma unei cariere impresionate în industria bancară și fintech, consultanță, asigurări, telecomunicații și FMCG.

„Sunt extrem de onorat să-l am pe Dragoș în echipă. Cred că experiența sa și aderarea la valorile Euroins ne vor ajuta să ne atingem ținta și planurile de transformare ambițioase pe care le avem. Vasta sa experiență în managementul de top al afacerilor internaționale este impresionantă și ne va ajuta să fim mai rezistenți și să facem față provocărilor de pe piața locală de asigurări. Sunt încrezătoare că avându-l alături pe Dragoș, Euroins România va face pași mari în a deveni o companie mai puternică și mai îndrăzneață.”, a declarat Tanja Blatnik, Director General al Euroins România.

Dragoș Oltenescu și-a început cariera în Price Waterhouse Coopers. S-a alăturat apoi Philip Morris, unde a dobândit și expertiză internațională în Elveția ca Fiscal & Economic Affairs Senior, fiind responsabil pentru 15 țări UE, după care s-a mutat în industria bancară, făcând parte din echipa de management a ABN AMRO Retail Bank. Înainte de a se alătura Euroins România, a deținut funcții de top management, cum ar fi CFO la Orange Money (parte a Grupului Orange) și BNP Paribas Cardif, respectiv Head of Controlling la Erste Bank.

„Sunt încântat să mă alătur Euroins România și să lucrez alături de Tanja Blatnik, precum și de întreaga echipă din România, pentru a consolida poziția companiei pe piață. Am fost atras de ambițiosul plan de transformare și sunt onorat să am ocazia să contribui la noua strategie. Euroins România face parte din unul din cele mai mari grupuri de asigurări, prezent în 14 țări europene, care are un parteneriat cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Ultimele schimbări în strategia companiei ne vor permite să facem pași mari, să progresăm rapid, pe baza expertizei și cunoștințelor de care dispunem fiecare dintre noi. Sunt foarte încrezător că vom aborda fără probleme provocările care vor apare în anul 2022 cât și mai departe, și că vom atinge noi dimensiuni ale succesului.”, a declarat Dragoș Oltenescu, Director General Adjunct al Euroins România.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code